Turen går til Florida og sørøst-USA

Turen går til Florida og sørøst-USA - Morten Wilhelm Scholz | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Morten Wilhelm Scholz
DIMENSJON
9,14 MB
FILNAVN
Turen går til Florida og sørøst-USA.pdf
ISBN
6186761900511

BESKRIVELSE

"Solskinnsstat" og særegen kultur! Boken dekker hele Florida og utvalgte byer og naturområder i Sørøst-USA, herunder Miami, Everglades, Florida Keys, Memphis, Nashville, Atlanta, Charleston, Savannah og New Orleans. Guiden gir innblikk i dagliglivet i Florida og Sørstatene og beskriver samfunnsmessige og kulturelle forhold. En rekke artikler tar for seg områdets historie, kunst og kultur, natur og geografi, mat og drikke. Reiseguiden er rikt illustrert med inspirerende bilder og nyttige kart. TUREN GÅR TIL har eksistert siden 1952 og er blant verdens hyppigst oppdaterte reiseguideserier. Serien dekker hele verden fra Nord-Atlanteren til Australia. 40 reisemål foreligger på norsk mens ytterligere 60 finnes tilgjengelig i dansk utgave. Bøkene skrives av forfattere og journalister med inngående kjennskap til de enkelte reisemålene. Med nøye utvalgte attraksjoner, herunder spisesteder, viser vi veien til de største opplevelsene.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788203392054 Turen går til Florida og sørøst-USA. Morten Wilhelm Scholz (Heftet) 172 kr.

... Kjøp 'Turen går til Florida og sørøst-USA' av Morten Wilhelm Scholz fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788203392054 Turen går til Florida og sørøst-USA.

RELATERTE BØKER