Vanter; tryll med hekling og tradisjoner

Vanter; tryll med hekling og tradisjoner - Monica H. Bjørnvold | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Monica H. Bjørnvold
DIMENSJON
9,94 MB
FILNAVN
Vanter; tryll med hekling og tradisjoner.pdf
ISBN
6562033130501

BESKRIVELSE

Vanter med røtter i gamle håndarbeidstradisjoner.Med heklemasker og gamle håndarbeidsteknikker tryller kunsthåndverker Monica Bjørnvold frem de lekreste vanter. Grunnoppskriften er enkel fastmaskehekling, og det er de ulike mønstrene, broderiene og teknikken som gjør vantene originale og vakre. Du får mange oppskrifter på vanter og pulsvanter, i tillegg kan broderier, mansjetter og farger mikses og varieres i det uendelige. Boken gir deg gode råd og det du trenger for å komme i gang. Du får også tips til hvordan du kan designe dine egne personlige vanter.Bli inspirert til å hekle herlige vanter i god gammel tradisjon.

Sjekk ut boken min: 'VANTER, tryll med hekling og tradisjoner'. Den heter «Vanter» og har undertittelen «Tryll med tradisjoner og hekling». Hun kom i kontakt med Anna Bakken, en av få som fortsatt kunne kunsten å hekle den karakteristiske vanten.

Hun kom i kontakt med Anna Bakken, en av få som fortsatt kunne kunsten å hekle den karakteristiske vanten. Bakken gikk med på å lære Monica hvordan maskene skulle hekles, og ga henne en håndskrevet oppskrift.

RELATERTE BØKER