Jordmorboka

Jordmorboka Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
5,11 MB
FILNAVN
Jordmorboka.pdf
ISBN
4815773074552

BESKRIVELSE

Jordmorboka med instruktive illustrasjoner med gratis digitalutgave på kjøpetBoka er skrevet for jordmorstudenter. Den formidler bredden i jordmorfaget og -yrket i en norsk kontekst og beskriver kompleksitet og metoder på en måte som stimulerer til læring og refleksjon. Jordmors selvstendige funksjon i normale svangerskaps- og fødselsforløp, og jordmors bidrag i teamarbeidet ved avvik og komplikasjoner, blir grundig gjennomgått.Denne andre reviderte utgaven er oppdatert i henhold til ny internasjonal forskning og fagutvikling. Utgangspunktet er samtidig norsk praksis, gjeldende norske lover og retningslinjer, norsk kultur og norske samfunnsforhold.Boka består av 48 kapitler, tematisk fordelt på åtte hoveddeler:Del 1: Rammer for jordmorvirksomhetenDel 2: ForskningDel 3: Seksuell og reproduktiv helseDel 4: Svangerskapet Del 5: FødselenDel 6: Barseltiden og kvinnenDel 7: Barseltiden og barnetDel 8: Barseltiden og ammingBoka er nyttig også for jordmødre som ønsker å oppdatere seg, og for medisinerstudenter og andre relevante yrkesgrupper i helsetjenesten.

507 Ellen Blix og Pål Øian, Eva Tegnander Vurdering av fosterets tilstand..... Jordmorboka med instruktive illustrasjoner med gratis digitalutgave på kjøpetBoka er skrevet for jordmorstudenter. Den formidler bredden i jordmorfaget og -yrket i en norsk kontekst og beskriver kompleksitet og metoder på en måte som stimulerer til læring og refleksjon.

Hildegunn Høberg-Vetti, cand.med., overlege ved Senter for medisinsk genetikk og molekylærmedisin, Haukeland universitetssjukehus, Helse Bergen HF. I anledning revideringen av Jordmorboka inviterer NSF, Jordmorforbundet og Cappelen Damm til lanserings-fagdag på NTNU i Trrondheim, torsdag 1. februar 2018. Utdanning og yrkesliv.

RELATERTE BØKER