Kunsten å selge

Kunsten å selge - Petter A. Berg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Petter A. Berg
DIMENSJON
6,37 MB
FILNAVN
Kunsten å selge.pdf
ISBN
2421377246057

BESKRIVELSE

Dette er en håndbok for studenter, selgere og ledere. Sentrale temaer er bl.a hvordan lære å selge under skiftende markeder, sammenheng mellom salg og markedsføring, utnyttelse av IT og teleteknologi og planlegging, styring og kontroll. Har litteraturliste.Les utdrag fra boka

Du kan imidlertid få god avkastning dersom du treffer riktig kjøper. Hvis du er heldig er h'n villig til å selge noe av kunsten din. Er du ekstra heldig får du ha vernissage.

Av ren nødvendighet: - Jeg er ikke spesielt opptatt av buddhisme, men religion generelt, og jeg føler jeg ser øyeblikket hvor nødvendigheten av religion oppstår, sier Takashi Murakami. Kjøp Kunsten å selge fra Bokklubber Dette er femte utgave av Kunsten å selge, en bok bygget på forfatterens egne erfaringer med salg gjennom flere tiår. Gjennom raffinering av innholdet over tid og en stadig sterkere markedsposisjon år for år har boken utviklet seg til å bli blant Norges mest anerkjente og benyttede fagbøker innen salg og relasjonsbygging. Kunsten å selge en by.

RELATERTE BØKER