Lytt; legerolle og kommunikasjon

Lytt; legerolle og kommunikasjon - Edvin Schei | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Edvin Schei
DIMENSJON
4,36 MB
FILNAVN
Lytt; legerolle og kommunikasjon.pdf
ISBN
1946037970548

BESKRIVELSE

Lytt er en lettlest og tungtveiende innføring i legerolle og kommunikasjonskunnskap. Den er skrevet for medisinstudenter og leger som ønsker å utvikle seg i sin profesjon. Boken har mange eksempler fra legevakt og fastlegekontor, og gir innblikk i forskning og faglitteratur som kan hjelpe leseren til å reflektere og utvikle trygghet i faget. Boken gir en enkel innføring i konsultasjonsferdigheter som alle behandlere har nytte av. I egne kapitler får du hjelp til å mestre de vanskeligste konsultasjonene, med tunge budskap, psykisk lidelse, kulturforskjeller, seksualitet, medikamentmisbruk, feil og konflikter, kronisk sykdom, risiko og engstelse. Ved å lytte godt kan du oppleve at «vanskelige» pasienter blir «spennende» pasienter. Og du vil antakelig stille mer presise diagnoser, bruke tiden bedre og få mer fornøyde pasienter. Edvin Schei underviser i lege-pasient-kommunikasjon for studenter, allmenn- og sykehusleger. Han er professor ved Universitetet i Bergen, arbeider som fastlege og har utgitt flere bøker, bl.a. Hva er medisin (2007). Dette er den boken jeg ikke visste at jeg ønsket meg som fersk doktor.» Fra bokens forord av Elisabeth Swensen, fastlege i Seljord «Pasienter fortjener leger som kan kommunisere. Leger fortjener lærebøker som virkelig duger. Lytt er en slik bok.» Professor Per Fugelli, Universitetet i Oslo

79 kr. Event in Oslo, Norge by Fagbokforlaget akademisk on tirsdag, februar 3 2015 Lytt : legerolle og kommunikasjon (Bog, Hæftet, Norsk Bokmål) - Forfatter: Edvin Schei - Forlag: Fagbokforlaget - ISBN-13: 9788245009286 Kjøp «Lytt - legerolle og kommunikasjon» av Edvin Schei til en god pris på ark.no. Bestill hjemlevering eller klikk&hent i din ARK-butikk. Lytt, Legerolle og kommunikasjon 23.04.2015 Bokomtale i Fysioterapeuten 4/2015.

Forfatter professor Edvin Schei «Pasienter fortjener leger som kan kommunisere. Leger fortjener lærebøker som virkelig duger.

RELATERTE BØKER