Mikroorganismer og sykdom

Mikroorganismer og sykdom - Rolf Schøyen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rolf Schøyen
DIMENSJON
9,43 MB
FILNAVN
Mikroorganismer og sykdom.pdf
ISBN
4003019207157

BESKRIVELSE

Denne boken beskriver hvorfor mikrobiologi og infeksjonssykdommer er sentralt for alt helsepersonell. Nå i ny utgave. Boken beskriver hvordan de ulike typene av mikroorganismer er bygd opp, fungerer og formerer seg, og de metodene som brukes for å tilintetgjøre ulike organismer og sporer. Diagnostikk av infeksjonssykdommene er omtalt i et eget kapittel, det sammen er antimikrobielle midler og smittevernlovgivningen, smitte og smittespredning, sykehusinfeksjoner, overvåking av infeksjonssykdommene og forebyggende tiltak som vaksinasjoner. I tillegg er prinsippene for mikrobiologisk laboratoriearbeid beskrevet. Med register.

Medisinsk mikrobiologi følger i tradisjonen fra mikrobiologiens "gullalder", og her er søkelyset på mikroorganismer som årsak til sykdom hos mennesker og dyr. Hvordan disse kan diagnostiseres og behandles. 2 antibiotika og har evne til å motstå angrep fr a immunsystemet.

Mange mikroorganismer er forholdsvis enkle å arbeide med og har derfor vært viktige i utviklingen av fag som biokjemi, molekylærbiologi, fysiologi, cellebiologi, genetikk, økologi og bioteknologi. Kjøp 'Mikroorganismer og sykdom, lærebok i mikrobiologi og infeksjonssykdommer for helsepersonell' av Rolf Schøyen fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Heftet | 9788205405622 Mikroorganismer og sykdom beskriver hvordan de ulike typene av mikroorganismer er bygd opp, fungerer og formerer seg, og de metodene som brukes for å tilintetgjøre ulike organismer og sporer.

RELATERTE BØKER