Nyfødtsykepleie 2

Nyfødtsykepleie 2 Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
6,76 MB
FILNAVN
Nyfødtsykepleie 2.pdf
ISBN
3284139577418

BESKRIVELSE

Dette er andre bind i serien «Nyfødtsykepleie», som gir en grunnleggende og fyldig innføring i nyfødtsykepleie på norsk. Temaene dekker kunnskapsområdet for videreutdanningen i nyfødtsykepleie og for utøvelse av sykepleierpraksis i nyfødtavdelinger. Bøkene er strukturert etter de temaområdene sykepleiere møter i sin kliniske hverdag. Bidragsyterne, både leger og sykepleiere, er forskere og klinikere med lang erfaring innenfor fagfeltet. BIND IIKapittel 19: Medisinske problemer knyttet til prematuritet: Kirsti Haaland Kapittel 20: Sykepleie til premature barn: Solfrid SteinnesKapittel 21: Utviklingstilpasset omsorg: Hege P. SandtrøKapittel 22: Huden til det premature barnet: Tove E. BørstingKapittel 23: Nevrologiske problemer: IVH og ROP: Tom StirisKapittel 24: Klar for hjemreise: Ingrid H. RavnKapittel 25: Resuscitering: Drude FugelsethKapittel 26: Asfyksi: Terje RootweltKapittel 27: Respirasjonssvikt og respiratorbehandling: Drude FugelsethKapittel 28: Sirkulasjonssvikt: Drude FugelsethKapittel 29: Hjertet og kretsløpet: Drude FugelsethKapittel 30: Forstyrrelser i syre-base-balansen: Terje RootweltKapittel 31: Det akutt og kritisk syke barnet: Solfrid Steinnes og Kari HovdeKapittel 32: Transport av nyfødte: Bodil HauganKapittel 33: Sykepleie til barn med hjertefeil: Bente S. Tandberg og Tove E. BørstingKapittel 34: Sykepleie til barn med nevrologiske sykdommer: Inger Johanne TølløfrudKapittel 35: Pre- og post-operativ sykepleie ved mage-tarm-sykdommer: Mala BergerKapittel 36: Det alvorlig syke og døende barnet: Siw Treider

Videreutdanningene stiller krav til fullført grunnutdanning, autorisasjon som sykepleier og praksis med direkte utøvelse av sykepleie overfor pasienter etter endt utdanning. Dette er første bind i serien «Nyfødtsykepleie», som gir en grunnleggende og fyldig innføring i nyfødtsykepleie på norsk. Temaene dekker kunnskapsområdet for videreutdanningen i nyfødtsykepleie og for utøvelse av sykepleierpraksis i nyfødtavdelinger.

fant at 14 av 15 barn som ble født av mødre i LAR utviklet NAS, ti av tilfellene var behandlingskrevende. To av barna ble rammet av plutselig spedbarnsdød. Nyfødtsykepleie 2 er en flott bok.

RELATERTE BØKER