Den terapeutiske kultur

Den terapeutiske kultur - Ole Jacob Madsen | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ole Jacob Madsen
DIMENSJON
8,23 MB
FILNAVN
Den terapeutiske kultur.pdf
ISBN
3042383467129

BESKRIVELSE

Er psykologprofesjonen tjent med å logre for et liberalistisk menneskesyn, der mer individuell behandling er den primære løsningen på samfunnets helseutfordringer?Økonomiekspertene maner om «psykologien i boligmarkedet». «Gud» er nå å anse som en coach eller terapeut ifølge progressive krefter i kirken. Terapirommet er ikke lenger bare et yndet sted for fiksjonen, men også «ekte» behandling er blitt underholdning i og med NRKs-gruppeterapiserie «Jeg mot meg». Norges Fotballforbund avsatte tidenes mest suksessrike landslagssjef, Egil Olsen, med Per-Mathias Høgmo, som i motsetning til systemteoretikeren «Drillo», viet spillernes «indre liv» atskillig interesse og introduserte dem for mindfulness. Og Norsk Psykologforening har endelig fått en helseminister som «bryr seg om dem» i Høyres Bent Høie. Disse og andre temaer tas opp i 2. utgaven av Den terapeutiske kultur.«Det er en god og velskrevet bok som er lett å anbefale.»«Fontene» 2/2017«Forfatterens omfattende kunnskap, evne til konkretisering og popularisering, samt vilje til konfrontasjon, gjør denne utgivelsen både udiskutabelt relevant, uvanlig underholdende og etter denne anmelderens mening obligatorisk for alle behandlere, uavhengig av om man er enig i forfatterens politiske grunnsyn.»«Tidsskrift for Den norske legeforening» 2017Ole Jacob Madsen (f. 1978) er førsteamanuensis i kultur- og samfunnspsykologi ved Psykologisk institutt ved Universitetet i Oslo.

Fri frakt. Alltid bra priser och snabb leverans.

Pris kr 336 (spar kr 63). Se flere bøker fra Ole Jacob Madsen. Formål: Formålet med studien er å undersøke den terapeutiske kulturs innflytelse på konservative protestantiske trossamfunn i Norge.

RELATERTE BØKER