Hva er døden

Hva er døden - Espen Gamlund, Carl Tollef Solberg | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Espen Gamlund, Carl Tollef Solberg
DIMENSJON
5,74 MB
FILNAVN
Hva er døden.pdf
ISBN
8584708579357

BESKRIVELSE

«hva er DØDEN» vil få deg til å tenke nye tanker om både livet og livets slutt.Døden er et mysterium. Vi vet vi skal dø, men ikke når og hvordan. Vi vet heller ikke hva som skjer når vi dør. Forfatterne hevder at døden har gjennomgått en sekularisering som åpner opp nye problemstillinger. Hvordan skal døden håndteres? Er vi dømt til å leve med dødsangst? Og kan døden være positiv? Boken innbyr til filosofisk refleksjon, og benytter dessuten historie, sosiologi og medisin til å gi ulike perspektiver på døden.«Denne lille boken på 152 sider gir oss en enkel og rask innføring i et emne alle bør interessere seg for, fordi døden angår oss alle uansett hvem vi er.» Jørn-Kr. Jørgensen, Bokstaver.no

Mange av oss har uvirkelige og overdrevne følelser og tanker om hva døden er, og hvordan det er å dø. Det er noen mennesker som sier noe like før de dør, selv om de i lang tid har sovet tungt eller vært bevisstløs. Andre åpner kanskje øynene og ser på dem som er tilstede og dør ganske umiddelbart etterpå.

Når et individ er død, skal det så vidt mulig utfylles en Legeerklæring om dødsfall (dødsattest), som er et offentlig dokument. Hva er døden og dødsprosessen? Prosessen er faktisk todelt. Den ene delen kalles den langvarige døden, og den andre kalles den kortvarige.

RELATERTE BØKER