Hva er rasisme

Hva er rasisme - Sindre Bangstad, Cora Alexa Døving | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Sindre Bangstad, Cora Alexa Døving
DIMENSJON
3,93 MB
FILNAVN
Hva er rasisme.pdf
ISBN
3192834292211

BESKRIVELSE

Rasisme har vært årsak til forferdelige hendelser, monumental urettferdighet og stor lidelse gjennom tidene - men rasisme er også hendelser, ytringer og holdninger vi finner rundt oss til daglig.«Sjelden har en «hva er»-bok føltes mer nødvendig enn denne. Marte Michelet, Dagbladet Rasisme som fenomen arter seg på ulike måter og rettes mot ulike grupper. Rasistiske holdninger begrunnes forskjellig ulike steder i verden og til ulike tider. I "hva er rasisme" sirkles fenomenet inn med klare eksempler på rasismens mangfold: Hvilke er det som gjør at noe kan kalles rasistisk? Hvordan kan vi gjenkjenne rasisme i dag? Hva kan antisemittismens historie lære oss om rasisme? Hvilke sider ved islamofobien er rasistiske? Hvordan bekjempes rasismen?

des 2011 Rasisme er et ord som brukes hyppig i debattene her. Det er en effektiv måte å bedrive karakterdrap på, stilne røster og unnlate å møte argumenter med argumenter.

Enkelt. Finnes rasisme og etnisk diskriminering i Norge i dag? Norge er ikke et rasistisk land, men rasisme finnes, og den påvirker livskvaliteten til en del mennesker iblant oss. De fleste er også godt i stand til å gjenkjenne «hatprat».

RELATERTE BØKER