Løsarbeidersamfunnet

Løsarbeidersamfunnet - Line Eldring, Elin Ørjasæter | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Line Eldring, Elin Ørjasæter
DIMENSJON
7,39 MB
FILNAVN
Løsarbeidersamfunnet.pdf
ISBN
6027616534365

BESKRIVELSE

Andelen arbeidstakere uten fast jobb vokser i den vestlige verden. Det er folk på korttidskontrakter og nulltimerskontrakter, det er innleide, ringevikarer, frilansere og selvstendig næringsdrivende. Internasjonalt diskuteres det om disse løsarbeiderne - også kalt prekariatet - utgjør en ny samfunnsklasse. Løsarbeidersamfunnet tar for seg utviklingen i Norge, og gir en bred oversikt over ulike tilknytningsformer i arbeidslivet, både når det gjelder juss og tall. Eksemplene spenner fra østeuropeere på norske byggeplasser til høytlønnede IT-konsulenter i delvis statseide bedrifter. Boka tar for seg nye utfordringer gjennom den såkalte delingsøkonomien, og ser også på framveksten av gråsoner hvor arbeidstakerrettigheter svekkes. Løsarbeidersamfunnet går inn med nye perspektiver på de mest brennbare spørsmålene i norsk arbeidslivspolitikk. Forfatternes ulike politiske ståsteder, men felles bekymring for utviklingen i arbeidslivet, gjør boka til et originalt og viktig bidrag i samfunnsdebatten.

Fri frakt fra {0} kr. Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Sagt om Løsarbeidersamfunnet: 19.

På oversetternes årsmøteseminar møtte Ørjasæter Jonas Bals, som er rådgiver for parlamentarisk leder i Arbeiderpartiet og forfatter av boka ... I boken skisserer forfatterne fire tiltak mot løsarbeidersamfunnet: * Å opprette et type «Teknisk beregningsutvalg» for tilknytningsformer til arbeidslivet, for å få et samlet faktagrunnlag, siden aktørene i dag ikke enes om virkelighetsbeskrivelsen på feltet. Kampen mot løsarbeidersamfunnet fortsetter, og skal vinnes. 28.05.2020 15.24 UTNE TRANSPORT AS.

RELATERTE BØKER