Løvenes garde. Kions kjempebrøl. Eventyrbok og tosidig puslespill. Puslespill med 36 biter og fargeleggingsbok på baksiden

Løvenes garde. Kions kjempebrøl. Eventyrbok og tosidig puslespill. Puslespill med 36 biter og fargeleggingsbok på baksiden Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
7,39 MB
FILNAVN
Løvenes garde. Kions kjempebrøl. Eventyrbok og tosidig puslespill. Puslespill med 36 biter og fargeleggingsbok på baksiden.pdf
ISBN
8603842951223

BESKRIVELSE

Pakke med eventyrbok og puslespill i 36 solide biter - pusle det, snu det og fargelegg baksiden!Simbas sønn og nummer to i rekken til å herske over Løveriket er den viltre og lekne Kion, som aldri har fått til å klemme ut noen særlig fryktinngytende lyder. Bli med når Kion oppdager at han har det mektige brølet til de eldste!

Pssst, et tips! Det er også en ny Løvenes garde-pakke til salgs i vår Disney Junior Lek-app, med masse morsomt innhold å utforske. Løvenes garde. The Lion Guard.

Pris 117,-Spar 12,-5% bonuskroner. Puslespill.

RELATERTE BØKER