Oppgavesamling i avtalerett

Oppgavesamling i avtalerett - Mathilde Lund Meltvedt | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Mathilde Lund Meltvedt
DIMENSJON
4,48 MB
FILNAVN
Oppgavesamling i avtalerett.pdf
ISBN
6378483865918

BESKRIVELSE

OPPGAVESAMLING I AVTALERETT er et praktisk verktøy for deg som vil forstå og bruke avtaleretten, enten du er jusstudent eller en mer erfaren jurist.Boken dekker den delen av kontraktsretten som gjerne omtales som ""avtalerett"" eller ""kontraktsrett I"", og omfatter avtaleinngåelse, representasjon, avtaletolkning, ugyldighet og lemping.I bokens første del gis en kort og enkel innføring i avtaleretten. Her står det litt om fagets særtrekk og bakenforliggende hensyn, i tillegg til de spesielle kildene som finnes i avtaleretten. Boken gir en praktisk tilnærming til faget, og tar for seg metodiske utfordringer rettsanvenderen møter på avtalerettens område, som å ta utgangspunkt i ulovfestet rett og bruke rettspraksis og hensyn i juridiske drøftelser.Bokens andre og største del er en oppgavesamling, med oppgaver av varierende størrelse og vanskelighetsgrad innenfor temaene avtaleinngåelse, representasjon, avtaletolkning, ugyldighet og lemping. Alle praktikumsoppgavene har løsningsforslag.

På lager - sendes nå( 10+ stk. ) Avtalerett, 10 utgave.

Dette er den mest omfangsrike oppgavesamling i rettslære som finnes på markedet. Oppgavesamling i rettslære med løsningsveiledninger (Heftet) av forfatter Sverre F. Langfeldt.

RELATERTE BØKER