Strukturert miljøbehandling i demensomsorgen

Strukturert miljøbehandling i demensomsorgen - Irene Røen, Marit Sund Storlien | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Irene Røen, Marit Sund Storlien
DIMENSJON
3,40 MB
FILNAVN
Strukturert miljøbehandling i demensomsorgen.pdf
ISBN
5268020706836

BESKRIVELSE

Strukturert miljøbehandling i demensomsorgen er en metode for tilrettelegging av individuell miljøbehandling som bygger på tilnærmingsmåtene trygghet, støtte, struktur, engasjement og bekreftelse. Håndboka viser enkle forslag for innføring av ny praksis, som også kan benyttes for å systematisere og forbedre praksis som allerede er etablert. Målgruppen for håndboka er personale og ledere i sykehjem som ønsker å bruke miljøet for å gi god behandling for pasienter med demens i institusjon.

Han fant at musikk kan dempe uro når den er tilpasset den enkeltes behov. Han sa til NRK i 2012 at du ikke trenger spesialutdanning for å behandle eldre med musikk. Opplæringen er basert på miljøbehandling med integrert bruk av musikk, sang og bevegelse brukt innenfor kliniske rammer.

Deretter kommer et kapittel om gjennomføringen av prosjektet og om evalueringen. Hilde Linløkken ble engasjert som prosjektleder.

RELATERTE BØKER