Under vår himmel ; To dager i Roma

Under vår himmel ; To dager i Roma - Lene Therese Teigen | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Lene Therese Teigen
DIMENSJON
3,85 MB
FILNAVN
Under vår himmel ; To dager i Roma.pdf
ISBN
1065100280080

BESKRIVELSE

Boka inneholder skuespillene Under vår himmel og To dager i Roma. Under vår himmel: Tre familiehistorier veves sammen, med tilhørighet, røtter og til- og fraflytting som tema. To dager i Roma: Agnes og Jon reiser til Roma. Der treffer de et annet par. Kvinnen bærer likhetstrekk med Agnes, som har hatt et forhold til mannen hennes.

De har vært lykkelig gift i ti år etter å ha møtt hverandre sent i livet. Han skilte seg da han møtte henne; hun var fri.

Kvinnen bærer likhetstrekk med Agnes, som har hatt et forhold til mannen hennes. Kjøp Under samme himmel på Kelkoo. Sammenlign tilbud på Under samme himmel i kategorien Bøker og magasiner fra en rekke nettbutikker samlet på ett sted, og spar penger på ditt kjøp av Bøker og magasiner ved hjelp av vår tjeneste. DOS DIAS EN ROMA - TO DAGER I ROMA - TWO DAYS IN ROME; Epler som faller/ Falling apples; Medealand; Jeg er den eneste som har vært på månen; ut-/ned-/opp-/be- STEMT! / eng.: VOICED; Under Vår Himmel; Bell Check; Verden sett fra bakken; Square; Norsk Nok; Arkeologene/The Archaeologists.

RELATERTE BØKER