Bjørnis; Besøk på brannstasjonen

Bjørnis; Besøk på brannstasjonen - Rikard B. Heimen, Håvard Kleppe | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Rikard B. Heimen, Håvard Kleppe
DIMENSJON
5,80 MB
FILNAVN
Bjørnis; Besøk på brannstasjonen.pdf
ISBN
3312636531556

BESKRIVELSE

På brannstasjonen er det både brannbiler og masse utstyr. Det er også noen kriker og kroker som det går an å gjemme seg i. Valpen Salto har rømt. Kan han ha klart å snike seg inn på brannstasjonen? Bjørnis hjelper til med å lete ¿ under bilene, blant klærne og bak alt utstyret. Så tråkker Bjørnis i en liten dam. Hvem er det som har tisset på gulvet? Brannbamsen Bjørnis gir barn omsorg og trygghet ved brann og andre ulykker, og har gode råd om brannvern til alle. Bjørnisprosjektet er et samarbeid mellom brannvesenet og Brannvernforeningen. Boka passer ekstra godt for barn fra tre år og oppover. Den kan også leses av yngre barn som er veldig opptatt av Bjørnis.

Pris kr 218 (spar kr 31). Se flere bøker fra Rikard B.

Nå er han brannbamse og jobber på brannstasjonen. Der er det både brannbiler og utstyr, og ikke minst mange slags kriker og kroker å gjemme seg i om man vil.

RELATERTE BØKER