Dager under

Dager under - Arne Lygre | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Arne Lygre
DIMENSJON
4,83 MB
FILNAVN
Dager under.pdf
ISBN
7768866199454

BESKRIVELSE

I et hus. Husets eier: Eier. Han får kontakt med personer som ser ensomme og fortapte ut, tar dem med til huset, holder dem fanget. Slik skal de reddes. Men det oppstår bindinger, både praktiske og emosjonelle, av mange slag. Noen bare må brytes av, personene bryte ut.Arne Lygre debuterte som dramatiker med Mamma og meg og menn i 1998 og har siden utgitt to bøker til med skuespill. Alle er oppført på norske og noen på utenlandske scener. I 2007 ble stykket Mann uten ansikt oppført i Paris og ble utførlig og positivt anmeldt i fransk presse. I 2004 kom Lygre med novellesamlingen Tid inne, og for den ble han tildelt den ettertraktede Brageprisen. Også romanen Et siste ansikt (2006) ble en kritikersuksess.Dager under er antatt for oppførelse på Rogaland Teater høsten 2008.

Bakgrunnen for dette er at perioden hvor en person mottar dagpenger i henhold til folketrygdloven § 8-2 annet ledd er likestilt med å være i arbeid. Dager utbetalt før virkningstidspunktet teller altså med når man vurderer om man har dekket 3 dager. Dersom man har dekket mer enn 3 dager før virkningstidspunktet får man ikke refundert disse, men man vil da få refusjon fra første dag ved fravær fra 13.

Helgdagar eller röda dagar i folkmun är arbetsbefriade dagar som är knutna till någon tradition eller händelse. Permisjon under fire uker Ved ulønnet permisjon over 14 dager, men under fire uker, vil sykepenger fra NAV ytes fra den 15. dagen regnet fra sykemeldingstidspunktet.

RELATERTE BØKER