Den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans

Den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans - Werner Holzwarth | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Werner Holzwarth
DIMENSJON
10,83 MB
FILNAVN
Den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans.pdf
ISBN
5139685197232

BESKRIVELSE

Den lille muldvarpen stikker hodet opp av jorda for å se om sola har stått opp, og akkurat da lander en bæsj rett på hodet hans! Muldvarpen synes dette er skikkelig frekt, og han bestemmer seg for å finne synderen.

Boken distr... Den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans Holzwarth, Werner | Erlbruch, Wolf | Horn, Anne | Holmberg, Mikael 1999 Begrenset tilgang 4 lisenser for vitenskapelig ansatte ved norske universitet og høyskoler. Den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans Navn: Holzwarth, Werner Erlbruch, Wolf (ill) Horn, Anne (trl) ... En meget populær barnebok om en muldvarp som får en bæsj på hodet og vil finne ut hvem som har gjort det. for å finne ut av det går han rundt og møter mange dyr og spør om det er han/hun som har gjort det.

Kjøp boken Den lille muldvarpen som ville vite hvem som hadde bæsjet på hodet hans av Werner Holzwarth (ISBN 9788253024288) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

RELATERTE BØKER