Nordmenns reiseskildringar frå Noreg

Nordmenns reiseskildringar frå Noreg - Esther Halsbog | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Esther Halsbog
DIMENSJON
8,48 MB
FILNAVN
Nordmenns reiseskildringar frå Noreg.pdf
ISBN
7866414444222

BESKRIVELSE

Lektor, cand philol Esther Halsbog har skrive ei interessant bok om dei første som reiste rundt om i landet vårt for å bli kjent med det. Den første, Gerhard Sshöning, og dei som fylgde etter han, reiste for å finna historiske minnesmerke. Seinare kjem botanikarar, geologar og målarar som ut frå kvar sine perspektiv er med og utvidar kjennskapen til landet. Heile tida går det for seg ei endring i föremålet med reisene og når vi er komne fram til Vinje er det langt på veg det same föremålet som vår tids fotturistar har. Mange av reiseskildringane gjer oss kjende med kor vanskeleg det var å ferdast på veglaus eller dårlege vegar som desse første pionerane måtte ta til takke med.

patrioter, sa USAs president Donald Trump under sin tale til FNs hovedforsamling i september 2019. I München sa Erna (fra ca.

Rundt 44.000 av dem ble arrestert og fengslet i Norge etter ulike former for motstand mot den tyske okkupantmakten og NS-regimet. Det er simpelthen ikke Norge som alliert verdig å innta noen mellomstilling i denne sammenhengen. ...

RELATERTE BØKER