Skjult trussel

Skjult trussel - Karin Slaughter | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Karin Slaughter
DIMENSJON
11,67 MB
FILNAVN
Skjult trussel.pdf
ISBN
4489378949829

BESKRIVELSE

Hva kan skje med gode mennesker i møte med ondskap?Will Trent arbeider undercover under påskudd av å være en hard eksfange. Han blir kjent med en sliten narkolanger som tror at Will kan bli en god partner. Men avskåret fra støtten fra kvinnen han elsker, Sara Linton, merker Will hvordan gamle demoner innhenter ham. Selv om Sara ikke har anelse om hvor Will har dratt - eller hvorfor - ender hun opp i samme by på grunn av en politimann som er blitt skutt. Uten å vite det blir de sakte, men sikkert involvert i samme sak. De to etterforkningene kulminerer i et forrykende klimaks.

- Jeg oppfatter dette som en litt dårlig skjult trussel, sier ... Kjøp Skjult trussel fra Bokklubber Spesialagent Will Trent arbeider undercover selv om det skaper problemer i forholdet til Sara Linton. Uten at noen av dem er klar over det, involveres de i samme sak, og begge havner i stor fare.

Vi har mer enn 10 millioner bøker, finn din neste leseopplevelse i dag! Alltid lave priser, fri frakt over 299,- | Adlibris Kjøp Skjult trussel fra Norske serier Will Trent arbeider undercover som en skremmende eksfange. Han blir kjent med en slitt narkolanger som mener at Will sannsynligvis vil være en god partner.

RELATERTE BØKER