Brudekisten

Brudekisten - Unni Lindell | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Unni Lindell
DIMENSJON
8,14 MB
FILNAVN
Brudekisten.pdf
ISBN
9931792998187

BESKRIVELSE

12 år gamle Maike Hagg, datteren til en psykiatrisk pasient, døde i kjelleren på Gaustad sykehus i Oslo i 1988. Politiet konkluderte med at det var en ulykke. Emmy Hammer og Aud Johnsen møtes tjuefem år seinere for å snakke om det som egentlig hendte den gangen. Møtet får fatale konsekvenser, en av kvinnene vet for mye og Halloween-kvelden blir hun drept. Cato Isaksen og Marian Dahle får saken. Miljøet på Gaustad sykehus trer sakte frem; noe hviler i skyggen av noe annet. Psykiatrien ble politisk endret på 90-tallet; alle skulle ut i samfunnet igjen. Men alt gikk ikke etter planen.

NOMINASJON TIL LITTERATURPRIS OG FERDIG BIBLIOTEK I AFRIKA. SOMMERGLEDE ! Jeg er så stolt og glad over at jeg har fått lov til å bidra til Mari og Caterinas biblioteksprosjekt. Brudekisten Kriminalroman.

Emmy Hammer ... "Brudekisten" er den tiende boken om politietterforskeren Cato Isaksen. Unni Lindell.

RELATERTE BØKER