Samtaler med barn

Samtaler med barn - Haldor Øvreeide | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Haldor Øvreeide
DIMENSJON
7,26 MB
FILNAVN
Samtaler med barn.pdf
ISBN
8036521168216

BESKRIVELSE

Barn som møter særlige utfordringer i livet, trenger faglig bistand, og fagfolk trenger redskaper for å hjelpe barn. Det viktigste redskapet er samtalen. Denne boken er skrevet for å stimulere til flere samtaler med barn som har det vanskelig.Samtaler med barn er praktisk og løsningsorientert med mange eksempler fra samtalesituasjoner. Boken består av tre deler: Konflikter og bekymring rundt barnets situasjon og sider ved oss selv som vil påvirke samtalesituasjonen med barnet Allmenne og spesielle sider ved barns utvikling som er av betydning for samtalen Beskrivelse av hvordan den dialogbaserte samtalemetodikken kan brukes

Det kan for eksempel være politiavhør, samtaler med barnevernet eller konsultasjoner hos legen. Men selv i slike samtaler mener forskeren det er fornuftig å begynne med åpne invitasjoner. Gjennom samtaler forstår de bedre hva som skjer med barna og de føler seg mer forpliktet til å sette inn tiltak, sier Langballe.

Den er egnet for diskusjon og refleksjon omkring egen praksis i samarbeid med kollegaer. Barnevernet er til for barnas skyld - og de har rett til å involveres i egen sak.

RELATERTE BØKER