Tall og tanke 2

Tall og tanke 2 - Ida Heiberg Solem, Bjørnar Alseth, Elisabeta Eriksen, Bjørn Smestad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ida Heiberg Solem, Bjørnar Alseth, Elisabeta Eriksen, Bjørn Smestad
DIMENSJON
11,33 MB
FILNAVN
Tall og tanke 2.pdf
ISBN
9272158916954

BESKRIVELSE

Tall og tanke 2 viser hvordan god matematikkundervisning på 5., 6. og 7. trinn kan gjennomføres, basert på internasjonal forskning og praktiske erfaringer fra norske klasserom. Boka har en bred tilnærming til faget, der elevers tenkning og argumentasjon står sentralt. Forfatterne legger vekt på klassesamtaler i matematikk, og de gir mange forslag til hvordan gode samtaler kan initieres og hvordan lærere kan utfordre elevenes matematiske tenkning. Boka inneholder mange rike oppgaver som engasjerer elevene og utvikler vesentlig kompetanse, med eksempler på elevarbeider som viser elevenes løsningsmetoder og strategier.

Boka har en bred tilnærming til faget, der elevers tenkning og argumentasjon står sentralt. Tall og tanke 2 viser hvordan god matematikkundervisning på 5., 6. og 7.

Boka har en bred tilnærming til faget, der elevers tenkning og argumentasjon står sentralt. Kjøp 'Tall og tanke 1, matematikkundervisning på 1. til 4.

RELATERTE BØKER