Bergens beskrivelse

Bergens beskrivelse - Erlend O. Nødtvedt | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erlend O. Nødtvedt
DIMENSJON
12,2 MB
FILNAVN
Bergens beskrivelse.pdf
ISBN
3111538181998

BESKRIVELSE

"Bergens beskrivelse" er en slags fortsettelse av debutboken "Harudes", men denne gangen er det Bergen det handler om. Nødtvedt bruker frekt sitt gnistrende lyriske språk til å blande høyt og lavt, opplevd og drømt, Holberg og Friele, byhistorie og -bysymboler, slang og arkaiske former. Han dikter inn sin tilsynelatende egne kjærlighetshistorie i det som er blitt en poetisk feiende og eneste lang lidenskapelig, men ikke ureservert hyllest til hjembyen. Når Nødtvedt rister i språket, klipper og limer, gjør han det lekent, musikalsk og intelligent. Opp av ordene stiger et remytologisert Bergen. Dette er den absolutte diktsamlingen om Bergen.

En rullende, rytmisk poesi renner over sidene i en språkdrakt som både er anakronistisk og hypermoderne på samme tid. I ... Den Berømmelige Norske Handel-Stad Bergens Beskrivelse / ved Ludvig Holberg ...

Den Berømmelige Norske Handel-Stad Bergens Beskrivelse / ved Ludvig Holberg. ...

RELATERTE BØKER