Donalds verdenshistorie 5

Donalds verdenshistorie 5 lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
9,33 MB
FILNAVN
Donalds verdenshistorie 5.pdf
ISBN
1334454343057

BESKRIVELSE

I femte del av Donalds verdenshistorie seiler vi til den andre siden av havet og blir kjent med USAs tidlige historie. Vi får bli med på ferden mot det ukjente med Columbus? ekspedisjon og med conquistadorene som erobret Sør-Amerika. På turen blir vi også kjent med sjørøverne i Det karibiske hav, nybyggerne som drar over havet med båten Mayflower og den ukjente indianerstammen mohikattene. Forordet er skrevet av historiker Markku Henriksson.

1 - 6: Nr. 1 Oldtiden Kjøp Donalds verdenshistorie 3 fra Tanum Denne tredje boken i Donalds Verdenshistorie kaster lys over det forunderlige hverdagslivet i den mørke middelalderen.

Last ned bøker på vår hjemmeside lesclefsdor2018seoul.org. Donalds verdenshistorie 5 - innbundet, Norsk, 2013. 305,-Sendes innen 4-6 virkedager Fri frakt fra 299 kr for privatpersoner.

RELATERTE BØKER