Landets eldste mann er død

Landets eldste mann er død - Jørn Lier Horst, Jonas A. Larsen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jørn Lier Horst, Jonas A. Larsen
DIMENSJON
4,68 MB
FILNAVN
Landets eldste mann er død.pdf
ISBN
9617128243089

BESKRIVELSE

Hovedhistorien i "Landets eldste mann er død" er skrevet av Jørn Lier Horst, en forfatter som blant annet har hatt stor suksess med sine kriminalbøker med William Wisting i hovedrollen. Illustratør for både denne og albumets andre historie "Vannskrekk" er Jonas A. Larsen, et ungt tegneserietalent som tidligere har gitt ut flere tegneseriealbum, blant annet " I de dødes fotspor" på Liv Forlag i 2010. *** I løpet av natta er landets eldste mann - Zacherias Tønnesen - blitt bundet fast til sykehussenga si, og drept. Førstebetjent William Wisting undrer seg over hvem som kan ha hatt interesse av å ta livet av en 110 år gammel mann, samtidig som han erfarer at et så langt liv kan romme mange spor. Og hemmeligheter. "Landets eldste mann er død" er en fortelling om fortid og nåtid, flettet sammen i en dyster fortelling med handling fra Larvik sykehus. ***

mars 1907. Han feiret sin 112-årsdag i ... Nå er det vår tur til å takke deg for det, og jeg vil lyse fred over ditt minne».

Før Øvrebø ble landets eldste mann, var det Carl W. Falck som hadde æresbetegnelsen.

RELATERTE BØKER