Ledelse og økonomisk styring

Ledelse og økonomisk styring - Gunnar Ottesen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Gunnar Ottesen
DIMENSJON
5,40 MB
FILNAVN
Ledelse og økonomisk styring.pdf
ISBN
2702610568118

BESKRIVELSE

Ledelse og økonomisk styring tar opp de fleste emnene tilknyttet oppstart, drift, administrasjon og økonomisk styring av en bedrift. Denne boka dekker målene til faget Ledelse og økonomisk styring, som er et nasjonalt valgfag etter lærerplanverket for videregående opplæring (reform 94). Utdanning for løyve for person- og godstransport er sammensatt av fem deler: 1. Programfaget Bransjeteknikk fra Transport og logistikk VG2 2. Programfaget Transport og logistikk fra Transport og logistikk VG2 3. Programfaget Planlegging fra Service og samferdsel VG1 4. Programfaget Drift og oppfølging fra Service og samferdsel VG1 5. Teoridelen til førerprøven klasse C1 eller D1 Søkere om løyve kan legge fram vitnemål med ståkarakter fra ledelse og økonomisk styring i stedet for del 3 og 4.

fra Forsvarets side å legge ned flere leire og stasjoner for å bringe forsvarsstrukturen i både funksjonell og økonomisk balanse. Hvorfor studere økonomistyring og regnskap? For å gjøre deg i stand til å komme med anbefalinger til beslutninger til beste for virksomhetens eiere, er målet med kurset å viderutvikle dine kunnskaper og ferdigheter innen analyse av bedriftsøkonomiske problemstillinger. Utdanninger innen økonomi og administrasjon fokuserer på ulike deler av faget økonomi, som for eksempel regnskapsføring, revisjon, ledelse, administrasjon og organisasjon. Økonomisk-administrative fag | utdanning.no Utdanningen gir et godt fundament og tverrfaglig kompetanse innenfor økonomi, organisasjons- og ledelsesfag, stats- og kommunalkunnskap.

Du lærer viktige prinsipper for organisering av offentlig administrasjon, og for styring og ledelse i offentlig sektor. Strategisk styring og ledelse er høyeste organisasjonsteoretiske mote i både privat næringsliv og offentlig sektor. ...

RELATERTE BØKER