Aldri, aldri, aldri

Aldri, aldri, aldri - Linn Strømsborg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Linn Strømsborg
DIMENSJON
10,21 MB
FILNAVN
Aldri, aldri, aldri.pdf
ISBN
4423404913137

BESKRIVELSE

Nominert til Bokhandlerprisen 2019«Jeg er 35 år gammel. Jeg vil ikke ha barn.Dette er ikke noe jeg snakker med andre om. Det er noe jeg skammer meg over, noe jeg unngår, går lange muntlige omveier rundt. Når vennene mine snakker om å få barn, bytter jeg samtaleemne. Jeg vil ikke være skråsikker eller bastant, for plutselig våkner jeg en dag og har blitt en av dem, en vanlig kvinne i 30-åra som vil bli gravid, som vil stifte familie, som vil utvide livet mitt, kroppen min, hjertet mitt, til å romme flere enn meg selv. Det er lov å ombestemme seg.»Hovedpersonen i Linn Strømsborgs roman «Aldri, aldri, aldri» har aldri ønsket seg barn. Hun har vært samboer med Philip i åtte år, og de har vært enige om at de ikke skal ha barn - helt til nå. For kanskje vil Philip allikevel bli pappa? Og mens hennes to beste venner venter sitt første barn, og moren hennes stadig maser om barnebarn, og hverdagen renner over av småbarnsforeldre og fødsler og andres tidsklemmer, så står hun støtt i livet sitt og valget sitt om å ikke ville ha barn.Aldri, aldri, aldri er en roman om hvorfor vi får barn, og hvorfor vi ikke får barn. Det er historien om å velge noe annet enn det som forventes av en, men samtidig bare ønske seg et vanlig liv.

september 2004 ' date='04/09/2004 : 15:59'] Aldri i følge Clue V.3.5. stemmer .

stemmer . Del dette ... aldri (bokmål/riksmål/nynorsk) tidspunkt for noe som ikke har skjedd; angir at noe, ikke på noe tidspunkt i historien, har funnet sted Synonymer [ rediger ] Dere må aldri, aldri, aldri glemme det.

RELATERTE BØKER