Dødstimen

Dødstimen - Jaran Dammann | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jaran Dammann
DIMENSJON
9,13 MB
FILNAVN
Dødstimen.pdf
ISBN
9071505348639

BESKRIVELSE

I Dødstimen er det ikke en vanlig helt vi følger. Claus er en alkoholisert uteligger som sover i skogen og overlever på søppel og det han finner i naturen. Men tilværelsen hans tar brått en ny vending da han blir vitne til et drap på en ung jente.Politiet kobler denne hendelsen mot flere uløste drapssaker og mistenker umiddelbart Claus. På flukt fra politiet og en drapsmann som vil hindre ham i å fortelle det han vet, rømmer Claus opp på fjellet.

Så spennende krim som dette anbefaler jeg gjerne videre! På bloggen Artemisias verden finner du en fin omtale av boken! Lagt inn av Tine kl. 16:53. Kjøp Dødstimen fra Bokklubber «Et utydelig stønn fikk Claus til å rykke til.

Og vi møter et bredt spekter av typer fra nærmiljøet: - Handlingen foregår i og rundt Fagernes. Det lokale politikammeret får to brutale drap i fanget og begynner å nøste i miljøene rundt byen. I Dødstimen er det ikke en vanlig helt vi følger.

RELATERTE BØKER