Hjerne i brann

Hjerne i brann - Susannah Cahalan | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Susannah Cahalan
DIMENSJON
4,13 MB
FILNAVN
Hjerne i brann.pdf
ISBN
4269696868709

BESKRIVELSE

Susannah Cahalan skriver selvbiografisk om en verden preget av forvirring og mørke. Dette er gripende bra!Dette er beretningen om den 24 år gamle journalisten som i løpet av noen uker mister identitet, språk og hukommelse. Hun får en adferd preget av voldsomme anfall, hallusinasjoner, vrangforestillinger og angrep på mennesker rundt seg. Susannah synker ned i en verden preget av forvirring og mørke. Beretningen beskriver hva som skjer med henne, og spørsmålene hagler; er det en psykose, tidlig demens, schizofreni eller er det snakk om noe helt annet? Et team av meget dyktige leger fatter interesse for den unge journalistens situasjon og starter jakten på en diagnose. I noen korte, små øyeblikk har forfatteren innsikt i sin egen situasjon, og beretningen om reisen inn i og ut av galskapen er en thriller iseg selv. Cahalan ble frisk, og har i denne rystende og svært spennende beretningen rekonstruert i detalj hva som skjedde med henne, hvordan hun fikk tilbake sin identitet og igjen kunne ta opp sitt yrke som journalist og skrive denne boka.En New York Times bestseller.«Uforglemmelig et mirakel av en bok» Elle« et budskap om hjernens fantastiske restitusjonsevne og en påminnelse om alt vi ikke vet om kroppens mest spennende organ.» Dr. Anette StorsteinSpesialist i nevrologi, Haukeland UniversitetssykehusLes utdrag fra boka

Her er laget som møter Haugesund Klokken 15.00 er det avspark i Haugesund. Her er laget og kamptroppen.

Hun får en adferd preget av voldsomme anfall, hallusinasjoner, vrangforestillinger og angrep på mennesker rundt seg. Dette er beretningen om den 24 år gamle journalisten som i løpet av noen uker mister identitet, språk og hukommelse. Hun får en adferd preget av voldsomme anfall, hallusinasjoner ... Hjerne i brann.

RELATERTE BØKER