Kva hender i romanen?

Kva hender i romanen? - Ingrid Z. Aanestad | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ingrid Z. Aanestad
DIMENSJON
11,26 MB
FILNAVN
Kva hender i romanen?.pdf
ISBN
6411945678043

BESKRIVELSE

I serien "Lese, skrive" inviterer Forlaget Oktober utvalde forfattarar til å skriva om lesing og skriving. Enkelte tekstar kan vera omsette eller utgitte i andre samanhengar. Felles for alle tekstane i serien er at dei seier noko vesentleg og særeige om det å skriva, det å lesa. Dei to første bøkene i denne serien er Ingrid Z. Aanestad: "Kva hender i romanen?" og Terje Holtet Larsen: "Hjemløsheten".I "Kva hender i romanen?" oppsøker Ingrid Z. Aanestad ulike skrivestader som ein måte å reflektera over eigen og andre sin litteratur på. Aanestad skriv om tilbliinga av eigne romanar, om Cora Sandels "Alberte og friheten" og Sei Sh.nagons "Puteboka", om å samla ord og bilete i ei laus mappe, om venting, tid og forteljing, og om den uavbrotne jakta på eit no.

Hans store gjennombrudd kom med romanen Hvite niggere (1986), en generasjonsroman som er blitt stående. Kristin Lavransdatter er en romantrilogi skrevet av Sigrid Undset. De tre romanene Kransen (1920), Husfrue (1921) og Korset (1922) hører til de internasjonalt mest kjente norske verkene.

Dei to første bøkene i denne serien er Ingrid Z. Aanestad: "Kva hender i romanen?" og Terje Holtet Larsen ... Kjøp Kva hender i romanen? fra Bokklubber I «Kva hender i romanen?» oppsøker Ingrid Z.

RELATERTE BØKER