Madame Terror

Madame Terror - Jan Guillou | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Jan Guillou
DIMENSJON
3,88 MB
FILNAVN
Madame Terror.pdf
ISBN
5236388649056

BESKRIVELSE

Den palestinske brigadegeneralen Mouna Husseini skal lede det største terrorangrepet i verdenshistorien. Palestinerne har fått tilgang på en russisk u-båt, men konfliktene mellom de rasistiske russiske offiserene og høgt utdannede palestinere gjør det umulig å samarbeide. Mouna finner ut han hun trenger en mann med en svært spesiell bakgrunn for å kunne hale oppdraget i land. Hun klarer å spore opp sin gamle venn Carl Gustaf Gilbert Hamilton som nå lever tilbaketrukket som forretningsmann i California under FBIs vitnebeskyttelsesprogram. Hamilton svarer til hennes overraskelse ja til å lede undervannsangrepet på Israels havner, et angrep som trolig vil føre dem alle i døden.

Pris kr 332 (spar kr 47). Se flere bøker fra Jan Guillou. Madame Terror (Lydbok MP3-CD) av forfatter Jan Guillou.

Palestinerne har fått tilgang på en russisk u-båt, men konfliktene mellom de rasistiske russisk Vår pris 449,-(portofritt). Den som sprenger hjemmelagde bomber, bedriver terror.

RELATERTE BØKER