Nysgjerrigper

Nysgjerrigper - Belinda Bauer | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Belinda Bauer
DIMENSJON
6,19 MB
FILNAVN
Nysgjerrigper.pdf
ISBN
5440081727685

BESKRIVELSE

«De døde kan ikke snakke til oss," hadde Professor Madoc sagt. Men det var ikke sant. Nummer 19, liket som atten år gamle Patrick Fort utforsker i anatomistudiet, prøver å fortelle ham alt mulig.Patrick har Aspergers syndrom, og allerede nok av problemer i livet sitt. Han sliter med å forstå menneskene rundt seg, og han er besatt av tanken på døden - den merkelige døren som bare åpner seg i én retning, og som faren forsvant gjennom en dag ti år siden. Det er denne besettelsen som fikk ham til å velge kurs i anatomi, men nå har hans søken etter svar førte ham til et annet mysterium, kanskje et drap. Hvem er egentlig mannen som snakker til ham fra disseksjonsbenken? Og hvordan havnet han egentlig her?Mens en død mann litt etter litt avslører sine skjulte sannheter for ham, oppdager Patrick hemmeligheter i sin egen families fortid. Til slutt er det bare én ting sikkert: Ingenting er hva det ser ut til å være.«Nysgjerrigper ligger skyhøyt over mye annet i sjangeren. Intrigen er strålende.» Aftonbladet«Nysgjerrigper kan godt være årets beste krim. Les!» Skånska Dagbladet«Bauers store talent er hennes evne til å overraske leseren: i den forstand at du hopper ut av stolen - men også i at hun får deg til å tenke litt annerledes om verden.» Daily Telegraph«Grusom, komisk, hjerteskjærende, og totalt oppslukende.» Juryen til 2013 CWA Gold Dagger«Fantastisk. Jeg leste den, og ønsket at det var jeg som hadde skrevet den.» Val McDermid«Bauer tar forbløffende sjanser, men lander perfekt, som en strålende skihopper.» The Independent

14 / 03 / 2016 / 2015-16. Språkprisen til femteklasse. Hovedmålet med Nysgjerrigper er å oppmuntre barn og unge til å ta vare på å dyrke sin nysgjerrighet, forskertrang og fantasi.

VilVite anbefaler konkurransen Årets Nysgjerrigper. Det viktigste verktøyet i konkurransen er litt tid, kreative og nysgjerrige elever og en lærer som samkjører prosjektet opp mot innleveringsfristen. Nysgjerrigper.

RELATERTE BØKER