Røff guide til samtidslitteraturen

Røff guide til samtidslitteraturen - Marta Norheim | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Marta Norheim
DIMENSJON
10,54 MB
FILNAVN
Røff guide til samtidslitteraturen.pdf
ISBN
4647543887755

BESKRIVELSE

Boka tar for seg norsk skjønnlitterær prosa av forfattarar som har debutert mellom 1990 og 2005. Bøkene er gruppert etter tema, og forfattaren har forsøkt å finne dei beste bøkene innan kvart tema i perioden. Du kan m.a. lese om Mirjam Kristensen, Lars Ramslie og Anna Bache-Wiig som skriv om sin eigen barndom, Ingeborg Arvola og Brit Bildøen som skriv om familiar, Erlend Loe og Nikolaj Frobenius som skriv om mannsrolla, Helene Uri og Grethe Nestor som skriv om kvinnerolla og Torgrim Eggen og Henrik Langeland som har lagt handlinga i sine bøker til eit anna miljø enn privat- og familielivet.

Billetter Føredrag med Marta Norheim. All the best stories are true, hevdar David Shields ... Boka tar for seg norsk skjønnlitterær prosa av forfattarar som har debutert mellom 1990 og 2005.

Den held òg oppe ein kritisk dialog med tida vi lever i. Det er utgangspunktet for Marta Norheims oppfølgjar til Røff guide til samtidslitteraturen, som kom i 2007.

RELATERTE BØKER