Bare et barn

Bare et barn - Hanne Kristin Rohde | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hanne Kristin Rohde
DIMENSJON
4,88 MB
FILNAVN
Bare et barn.pdf
ISBN
2110385388231

BESKRIVELSE

Hanne Kristin Rohdes Bare et barn er oppfølgeren til suksessromanen Mørke hjerterBoken begynner dramatisk når en journalist og en politiadvokat drepes på en pressekonferanse på politihuset i Oslo. Politiet finner likene av to guttebarn ved Frysja i Oslo, og sammen med sine kolleger i Oslopolitiet begynner Wilma Lind å nøste i det som åpenbart er en drapssak. Denne gangen får Wilma mer enn én krevende etterforskning å tenke på: Hun satt nemlig ved siden av den drepte politiadvokaten da han ble skutt under pressebriefen. De to sakene tilfører Wilma en kunnskap om Norge som overrasker og sjokkerer henne, og hun må se etter løsninger og motiv også der det er upopulært å lete. Hun erfarer raskt at ikke alle overordnede lar seg begeistre. Bare et barn retter blikket mot de mange barna som stadig forsvinner fra norske asylmottak, mange som ofre for menneskehandel, uten at norske myndigheter gjør tilstrekkelig for å avdekke fakta. Hanne Kristin Rohde er i ferd med å utvikle seg til en knallgod krimforfatter. Denne romanen er en regelrett page-turner. Valerie Kubens, Fædrelandsvennen, terningkast 5Ny troverdig og spennende krimroman fra Rohde. Min målestokk på hvor god en bok er, er hvor lett jeg finner tid til å lese. Persongalleriet, situasjonene og plottet trekker leseren med spenning inn i en verden du er glad du bare leser om. Sidene gikk unna som en røyk. Ole Martin Mortvedt, PolitiforumLes utdrag fra boka

Denne bakgrunnen tilfører en alvorlig klangbunn til en spennende og lettlest krim. Mot slutten får man nesten ikke ... Kinas ettbarnspolitikk er historie.

Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok | 9788202646899 Bare et barn. 10.

RELATERTE BØKER