Det lille ekstra

Det lille ekstra - Hilde Havgar, Gro Knive | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hilde Havgar, Gro Knive
DIMENSJON
4,37 MB
FILNAVN
Det lille ekstra.pdf
ISBN
9896874526942

BESKRIVELSE

Det lille ekstra er et veiledningshefte i skriftlig produksjon. Heftet gir veiledning i å skrive resonnerende og kommenterende tekster gjennom å sett fokus på sjanger og sjangerforståelse. Heftet er todelt. Del 1 handler om forståelse av sjangerbegreper og oppbygging av tekster. Del 2 er mer praktisk vinklet og dreier seg om å produsere gode tekster. Heftet er beregnet på voksne minoritetsspråklige som allerede har grunnleggende norskkunnskaper og eventuelt ønsker å avlegge Test i norsk - høyere nivå (Bergenstesten) eller universitetenes trinn 3- eller 4-eksamen.

- Ja, vi prioriterer å være mye ute i serveringsområdet. Det er viktig å være tilstede og få tilbakemeldinger fra soldatene, mener Iversen.

Markedet flommer over av byggesett, som ikke skal være så alt for ille å sette opp på flatmark. Her er noen av dem.

RELATERTE BØKER