Gaven

Gaven - Ellen Vahr | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Ellen Vahr
DIMENSJON
8,60 MB
FILNAVN
Gaven.pdf
ISBN
3689871939752

BESKRIVELSE

Siden hun var liten, har husmannsjenta Anne visst at hun er født med en gave, en evne til å se, og et kall til å hjelpe syke og lidende. I stedet for å være stolt over denne gaven, gjemmer hun den bort. Hun vil ikke være annerledes. Vinteren 1841 reiser Anne fra Vardal til Christiania for å tjene hos byens mest berømte gullsmed og hans unge, vakre kone. Hun har valgt den veien hun tror er den rette. Det eneste hun har med seg er noen tørkede planter, en sort bok og en hemmelighet. "Gaven" er en roman basert på livet til Anne Brannfjell, husmannsdatteren som ble Norges mest kjente kloke kone. Boken handler om Annes kamp for å finne sin egen vei - og å våge å gå den. Det er en historie om dyp fattigdom, svik og krenkelser, men også en kjærlighetshistorie om mot og håp og om å finne veien hjem.

Strikkepakke til genser. Kjærlighet i hver enkelt maske.

Men Gud har gjort det mulig for oss fordi han elsker oss. Lever og puster han sykling, er dette gaven til han. Denne litt merkelige tingen av metall gir han nemlig mulighet for å bruke sin egen sykkel som en allminnelig ergometer sykkel! Det er ingenting som heter vinter etter han får denne gaven og han kan sykle helårlig.

RELATERTE BØKER