Jaget

Jaget - Eystein Hanssen | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Eystein Hanssen
DIMENSJON
6,1 MB
FILNAVN
Jaget.pdf
ISBN
3971797584080

BESKRIVELSE

Med sine romaner om etterforskeren Elli har Eystein Hanssen toppet listene på lyttetjenesten Storytel og blitt nominert til Bokhandelprisen to ganger. Og når vi møter Elli igjen i romanen Jaget, har tilværelsen har tatt en ny vending. Hun har blitt mor for første gang, og er hjemme i permisjon med datteren Mali. Men når et lik driver til overflaten i Bjørvika, får hun en oppringning fra politihuset. Politiet trenger hennes hjelp.I saken finner Elli kun ett spor: krypterte mobilmeldinger. Samtidig i Libya, kjemper flyktningen Basma og hennes to barn for en plass på båtene over Middelhavet. Ellis etterforskning peker mot en mann Beredskapstroppen Delta allerede har anholdt, Jonathan Smith. USA og PST har spilt en rolle i saken. Først når Basma ankommer Norge, faller brikkene på plass. Noen har forferdelige planer i Oslo. Elli, Brenner og Jan Nereng er byens eneste håp.Jaget er en medrivende og svært aktuell krim.

I en forhåndsdefinert rundløype i og rundt Kragerø Resorts nærområde finner dere forskjellige poster. Ved hver post befinner det seg nye utfordringer.

E-bok, Bokmål. 179,-NÅ 157,-Kjøp på Ebok.no ... TITTEL: Mannen som jaget sin egen skygge FORFATTER: David Lagercrantz FORLAG: Gyldendal Enda en gang skal en Millennium-bok verdenslanseres, med enda et parodisk PR-knips.

RELATERTE BØKER