Le sammen kvinne og mann

Le sammen kvinne og mann - Audun Stølås | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Audun Stølås
DIMENSJON
9,45 MB
FILNAVN
Le sammen kvinne og mann.pdf
ISBN
8128264626481

BESKRIVELSE

Denne vitsesamlingentar sikte på å hjelpe både kvinne og mann til å le mer sammen, uten å få en flau smak i munnen etterpå. Best er det når vi kan le av våre feil i stedet for å fortvile over dem. Forholdet mellom kvinne og menn blir sett på med et glimt i øyet gjennom hele boken. Dette utfolder seg også i egne kapitler kalt alder og år, med unge øyne, næringsvett, helse, retten, trafikalt, pressen og kirkelig.

Forholdet mellom kvinne og menn blir sett på med et glimt i øyet gjennom hele boken. Denne mannen ble ikke født med et pokeransikt, og dersom han har det fint sammen med deg, så vil han besvare dine handlinger og ord. Dersom han er misfornøyd vil han kun skinne en kort stund ... Menn tjener fortsatt mer enn kvinner, men i flere yrker der Fagforbundet har medlemmer tjener kvinner like mye eller mer enn menn.

- Økt velstand har også ført til at den biologiske alderen i befolkningen synker. Vår pris 49,-. Frisk og god vitsebok som vil bidra til at kvinne og mann ler mer sammen, uten å få en flau smak i munnen etterpå. Frisk og god vitsebok som vil bidra til at kvinne og mann ler mer sammen, uten å få en flau smak i munnen etterpå.

RELATERTE BØKER