Lederskap og selvbedrag

Lederskap og selvbedrag En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
DIMENSJON
4,60 MB
FILNAVN
Lederskap og selvbedrag.pdf
ISBN
7887021888802

BESKRIVELSE

Ny utgave av internasjonal bestselger! Selvbedrag utgjør den kanskje aller viktigste enkeltfaktor når det kommer til personlig og profesjonelt lederskap. Denne boken retter søkelyset mot selvbedrag og den avgjørende rollen det spiller i lederskap. Og den tilbyr en vei ut av selvbedraget. Lederskap handler jo nettopp om å løse situasjoner, eller i det minste forbedre dem i forhold til utgangspunktet. For å kunne yte godt lederskap er det derfor essensielt å ha en forståelse av temaet selvbedrag. I den grad vi bedrar oss selv undergraver vi nemlig samtidig vår evne til å lede.

Lederskap handler jo nettopp om å løse situasjoner, eller i det minste forbedre dem i forhold til ... Lederskap og selvbedrag kom deg ut av boksen! The Arbinger Institute (Utgiver) ; Odd Eirik Ness (Oversetter) Altfor lenge har temaet "selvbedrag" fått være domenet til grublende filosofer, akademikere og forskere som får betalt for å bryte armkrok med de mest sentrale av de menneskelige spørsmål. Vi andre lever for det meste i ... Søkeresultater for lederskap og selvbedrag - Haugenbok.no Gå ikke glipp av nyheter og gode tilbud.

Denne boken retter søkelyset mot selvbedrag og den avgjørende rollen det spiller i lederskap. Lederskap og selvbedrag en meget lettlest, men inspirerende, innsiktsfull, nyttig og tankevekkende bok. Jeg anbefaler boken på det sterkeste, og tror de fleste vil kunne ha glede av å lese den i sommer : ) Boken har oppnådd meget god omtale i store deler av verden, og omhandler indre vekst og bevissthet, både personlig, og i forhold […] Ny utgave av internasjonal bestselger! Selvbedrag utgjør den kanskje aller viktigste enkeltfaktor når det kommer til personlig og profesjonelt lederskap.

RELATERTE BØKER