Sporhunden Molly

Sporhunden Molly - Colin Butcher | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Colin Butcher
DIMENSJON
3,53 MB
FILNAVN
Sporhunden Molly.pdf
ISBN
3249967435135

BESKRIVELSE

Dette er fortellingen om omplasseringshunden Molly - og eieren hennes, den dyrekjære eks-politimannen Colin Butcher. Da Colin startet et detektivbyrå for å finne bortkomne kjæledyr, skjønte han fort at han trengte en sporhund med god luktesans til å hjelpe seg. Han fant Molly - det var kjærlighet ved første blikk.Takket være Colins detektivferdigheter og Mollys eksepsjonelle luktesans har de sporet opp savnede katter og hunder og løst kriminalsaker over hele England. De har opplevd mange rørende gjensyn med bortkomne dyr og deres takknemlige eiere.Sporhunden Molly er en varm fortelling om kjærligheten og båndet mellom dyr og mennesker.

På salg i 4 dager: Hund Akershus: Har erfaring fra 2 hann Rottweilere fra før, har hatt Boxer og Shæfer oxo.Vi er en familie som bor i Vestby, 1 min. fra skog og mark. Butcher, Colin Sporhunden Molly (8203297730) 305 kr .

Adlibris. Til butikk - 13% Sporhunden Molly.

RELATERTE BØKER