Fremmede makter har flyttet inn

Fremmede makter har flyttet inn - Per Sandberg, Bahareh Letnes, Roger Pihl | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Per Sandberg, Bahareh Letnes, Roger Pihl
DIMENSJON
11,24 MB
FILNAVN
Fremmede makter har flyttet inn.pdf
ISBN
2015595166910

BESKRIVELSE

EN FISKERIMINSTER, HANS KJÆRESTE OG EN TELEFON «Det var ikke noe valg. For meg er det viktigst å renvaske min kjæreste Bahareh og slåss for min sønn. Det kunne jeg ikke gjøre samtidig som jeg var minister». Per Sandberg opplevde at hans privatliv ble misbrukt av både egne partifeller og opposisjonen på Stortinget i en skitten politisk maktkamp. I denne boken fortelles sannheten om hva som skjedde bak kulissene. Om hvordan en feilslått strategi ved Statsministerens kontor fikk mediene til å gå amok og skape Bahareh Letnes til en iransk spion og Per Sandberg til å velge å forlate jobben. Boken forteller om Baharehs flukt til Norge, om hvordan hun og Per fant kjærligheten og om hva som egentlig skjedde under deres beryktede reise i Iran. Boken er illustrert med private bilder.

Publisert 22.10.2018, oppdatert 22.10.2018. Denne ... Kjøp 'Fremmede makter har flyttet inn, justismord og politisk drap' av Per Sandberg fra Norges raskeste nettbokhandel.

Sammenlign priser. Les tester og omtaler før du kjøper.

RELATERTE BØKER