Frykt og avsky i Las Vegas

Frykt og avsky i Las Vegas - Hunter S. Thompson | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Hunter S. Thompson
DIMENSJON
10,50 MB
FILNAVN
Frykt og avsky i Las Vegas.pdf
ISBN
2566297936951

BESKRIVELSE

Hunter S. Thompson (1937-2005) arbeidet som journalist og forfatter, og Frykt og avsky i Las Vegas er hans mest kjente bok. Thompson introduserte begrepet gonzojournalistkk; en høyst personlig og usensurert reportasjestil. Denne romanen er en kultklassiker! "Frykt og avsky i Las Vegas er en brennende epokesensasjon. Det finnes bare to adjektiver som forfattere bryr seg om lenger ... "briljant" og "provoserende" ... og Hunter S. Thompson har abonnement på begge" TOM WOLFE

Thompson introduserte begrepet gonzojournalistkk; en høyst personlig og usensurert reportasjestil. Denne romanen er en kultklassike Filmen er basert på Hunter S.

7.6 IMDb 1998 • Komedie • USA • 119 min. Sportsjournalisten Raoul Duke og hans korpulente advokat Gonzo kjører en rød cabriolet fylt til randen av suspekte apotekvarer og urtemedisiner. Hunter S.

RELATERTE BØKER