Kropp og sjel

Kropp og sjel - Anne Margrethe Wessel, Tor Einar Sæther | Inprintwriters.org En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om tilværelsen PDF, TXT, FB2. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet om eksistensen ePUB. En dag skapninger. Grekerne og mysteriet med MOBI-eksistensen. Boken ble skrevet i 2020. Se etter en One Day Creatures-bok. Grekerne og mysteriet om tilværelsen videre inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Anne Margrethe Wessel, Tor Einar Sæther
DIMENSJON
3,5 MB
FILNAVN
Kropp og sjel.pdf
ISBN
8384203652955

BESKRIVELSE

"Kropp og sjel" er et temahefte i norsk som andrespråk på høyere nivå. Det inngår i en serie frittstående hefter med ulike tema. Målet med heftene er å bedre tekst- og begrepsforståelse samt utvikle skriveferdigheter. Heftene passe godt på kurs rettet mot "Test i norsk - høyere nivå" (Bergenstesten) og universitetenes trinn 3-eksamen. "Kropp og sjel" tar for seg emner som kosthold, sykdommer, alternativ medisin, naturmidler osv. Boka har interessante og varierte tekster, inkludert litterære tekster av flere forfattere. Bak i heftet finnes fasit eller løsningsforslag til en del av oppgavene.

Denne vekslingen styrker blodkarene og arteriene, og holder dem elastiske. Så godt for kropp og sjel Det er svaret på hvorfor de går så mye som de gjør, eller spaserer, som de selv kaller det. Utsikten er jo fantastisk fra Valdflåtten, og Asbjørg Bye peker nedover dalen for å gjøre oppmerksom på et sted ned mot Ler. I et år skal de sitte sammen i kjelleren ved Det Norske Videnskaps-Akademi og arbeide mot en ny tilnærming til menneskets dobbeltrolle som et fysisk, men også et åndelig, vesen.

Regelmessig bruk av sauna styrker først og fremst immunforsvaret. Kroppens blodkar «trenes opp» til å reagere raskt for å justere kroppstemperaturen til varmt eller kaldt.

RELATERTE BØKER