Norske ord i hus og hytte

Norske ord i hus og hytte - Finn-Erik Vinje | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Finn-Erik Vinje
DIMENSJON
6,10 MB
FILNAVN
Norske ord i hus og hytte.pdf
ISBN
7591284493068

BESKRIVELSE

Språket er et hav som aldri er i ro. Godt språk beror på en serie av vellykkede valg - av ord, former og konstruksjoner. Ved språklig variasjon og oppfinnsomhet kan man finne språklig utløp for fantasi- og følelsesliv, men også imøtekomme de krav som menneskelig samhandling og sakorientert kommunikasjon stiller. Norske ord i hus og hytte - om språkets byggeklosser er et enkelt hjelpmiddel for alle språkinteresserte og utgjør et rammeverk for ordstudier som gjøre det lettere å snakke om og botanisere i språket. Slik blir boka også et verktøy for alle som ønsker å utvikle et levende og rikt språk. Det finnes mange bøker om norsk språk, men bare et fåtall av dem konsentrerer seg om ordenes dannelse og anatomi, i det som utgjør et dynamisk byggverk. Norske ord i hus og hytte - om språkets byggeklosser henvender seg til lærere, journalister og andre språkinteresserte.

Systemhus - bygger hus og hytter over hele landet Drammens Hus & Hytter AS er en av Norges eldste bedrifter i sin bransje. Selskapet ble etablert av Terje Presterud i 1966, og nærmer seg 50-årsjubileum med stormskritt.

Slik blir boka også et verktøy for alle som ønsker å utvikle et levende og rikt språk. Hytter Alle våre ferdighytter er arkitekttegnet med nøye utvalgt materialvalg for komfort og minimalt med vedlikehold. Hytta skal brukes i deres verdifulle fritid.

RELATERTE BØKER