Om satsteknikken i Olivier Messiaens musikk

Om satsteknikken i Olivier Messiaens musikk - Nils E. Bjerkestrand | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Nils E. Bjerkestrand
DIMENSJON
12,74 MB
FILNAVN
Om satsteknikken i Olivier Messiaens musikk.pdf
ISBN
1478759236235

BESKRIVELSE

Boken er en av seks som tar for seg ulike stiluttrykk blant noen av det 20. århundrets klassikere. Olivier Messiaen er en av de mest særpregede komponistene i det 20. århundret. Boken belyser gjennom eksempler, beskrivelser og analyser hans utvikling som komponist, og peker på ulike særegenheter som bruk av selvlagede skalaer, hinduistiske rytmemønstre og "modale" serier der musikkens parametere blir organisert.Boken er først og fremst tiltenkt studenter på høgskolenivå, men kan også brukes innenfor fordypningsemner i videregående skoler og folkehøgskoler med musikk.

Alkekongeriket 50+ videos Play all Mix - Olivier Messiaen - Cantéyodjayâ (1949) YouTube Olivier Messiaen ‒ Preludes pour Piano - Duration: 34:36. Medtnaculus 367,767 views Seriell musikk er musikk komponert med seriell teknikk.

Olivier Messiaen er en av de mest særpregede komponistene i det 20. århundret.

RELATERTE BØKER