Talerens lille sleipe

Talerens lille sleipe - Egil Aslak Aursand Hagerup | Inprintwriters.org Vi er glade for å presentere boken One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium, skrevet av Mauro Bonazzi. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF, TXT, FB2 eller ethvert annet format som er mulig på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Egil Aslak Aursand Hagerup
DIMENSJON
11,78 MB
FILNAVN
Talerens lille sleipe.pdf
ISBN
8978962491560

BESKRIVELSE

Førstehjelp for taleren! Her finner du de morsomste tjuvtipsene for alle typer taler og alle typer talere. Om du aldri har holdt tale før, er denne boka en redningsbøye i form av standardfraser, innledninger som fungerer, sitater du kan bygge på. Ja, her er til og med hele taler som du kan fylle inn med det aktuelle navnet og så gjennomføre. Men først og fremst inneholder boka nyttige tips for hvordan du kan holde en virkelig god tale. Hvordan bør den være bygget opp? Hva skal den inneholde? Hvordan skal du fremføre den? Og hva skal du finne på dersom de - skrekk og gru -- ikke ler?

Kjøp boken Talerens lille sleipe av Egil Aslak Aursand Hagerup (ISBN 9788248912828) hos Adlibris.com. Fri frakt fra {0} kr.

Om du aldri har holdt tale før, er denne boka en redningsbøye i form av standardfraser, innledninger som fungerer, sitater du kan bygge på. Egil Aslak Aursand Hagerup (født 26. mars 1984 i Overhalla kommune) er en norsk tekstforfatter.Han debuterte med sin første bok Talerens lille sleipe på Kagge Forlag i april 2013..

RELATERTE BØKER