Huset brenner; om en familie og et klima i krise

Huset brenner; om en familie og et klima i krise - Malena Ernman, Greta Thunberg, Beata Ernman, Svante Thunberg | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Malena Ernman, Greta Thunberg, Beata Ernman, Svante Thunberg
DIMENSJON
11,46 MB
FILNAVN
Huset brenner; om en familie og et klima i krise.pdf
ISBN
4069920723353

BESKRIVELSE

Dette er historien om hvordan Greta Thunberg ble den hun er i dag - rollemodellen som startet den første skolestreiken for klimaet i august 2018. Gretas mor, operasangeren Malena Ernman, forteller åpent og gripende om en familie i krise, om diagnoser og sammenbrudd, men fremfor alt om klimakrisen som påvirker oss alle.«Denne boken har Svante og jeg skrevet sammen med døtrene våre, Greta og Beata, og den handler om krisen som rammet familien vår.Men fremfor alt er det en fortelling om krisen som påvirker oss alle. Den vi mennesker har skapt gjennom måten vi lever: ikke det minste bærekraftig, og adskilt fra naturen som vi alle tilhører. Noen kaller det overforbruk, andre klimakrise.Det virker som om de aller fleste tror at denne krisen pågår et sted langt unna, og at den ikke kommer til å angå oss på veldig lenge. Men det stemmer ikke. For den er her allerede, og den pågår rundt oss hele tiden, på mange forskjellige måter.»

Oversatt av Lene Stokseth, MNO. Beata Ernman, Malena Ernman, ...

Gretas mor, operasangeren Malena Ernman, forteller åpent og gripende om en familie i krise, om diagnoser og sammenbrudd, men fremfor alt om klimakrisen som påvirker oss alle. Kjøp 'Huset brenner, om en familie og et klima i krise' av Malena Ernman fra Norges raskeste nettbokhandel. Vi har følgende formater tilgjengelige: Innbundet, E-bok | 9788202636852 Pris: 328,-.

RELATERTE BØKER