Mio, min Mio

Mio, min Mio - Astrid Lindgren | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Astrid Lindgren
DIMENSJON
12,70 MB
FILNAVN
Mio, min Mio.pdf
ISBN
2058338706669

BESKRIVELSE

Var det noen av dere som hørte radio 15. oktober i fjor? Var det noen av dere som hørte at de etterlyste en gutt som var blitt borte? Her er det hallomannen sa: "Stockholmspolitiet etterlyser ni år gamle Bo Vilhelm Olsson, som siden i forgårs har vært savnet fra sitt hjem i Upplandsgaten 13. Slik begynner Mio, min Mio. Men politiet fikk aldri noen opplysninger fra noen som hadde sett han. Hvor ble han egentlig av?Historien om Bo Vilhelm Olsson, som blir Mio og havner i Landet i det Fjerne, er en storslått og vakker fortelling som vekker tanker om livet og døden, det gode og det onde og om kjærlighetens makt. For første gang i pocket.

Det står at han som kongen har lett etter, er på vei, og at han bærer det gylne gulleplet i hånden, som tegn. Kjøp Mio, min Mio fra Cappelendamm Var det noen av dere som hørte radio 15. oktober i fjor? Var det noen av dere som hørte at de etterlyste en gutt som var blitt borte? Her er det hallomannen sa: 'Stockholmspolitiet etterlyser ni år gamle Bo Vilhelm Olsson, som siden i forgårs har vært savnet fra sitt hjem i Upplandsgaten 13. Mio min Mio var den första av Astrids berättelser som Ilon Wikland illustrerade, vilket blev början på ett långt samarbete.

oktober i fjor? Var det noen av dere som hørte at de etterlyste en gutt som var blitt borte? Her er det hallomannen sa: 'Stockholmspolitiet etterlyser ni år gamle Bo Vilhelm Olsson, som siden i forgårs har vært savnet fra sitt hjem i Upplandsgaten 13. Mio min Mio var den första av Astrids berättelser som Ilon Wikland illustrerade, vilket blev början på ett långt samarbete. 1953 sökte Ilon jobb som illustratör på Rabén & Sjögren.

RELATERTE BØKER