Nyskapning

Nyskapning - Erik Lerdahl | Inprintwriters.org lese boken om One Day Creatures. Grekerne og tilværelsens mysterium rett i nettleseren din. Last ned boken One Day Creatures. Grekerne og mysteriet om tilværelsen i PDF-, TXT-, FB2-format på smarttelefonen din. Og mye mer på inprintwriters.org.

INFORMASJON

FORFATTER
Erik Lerdahl
DIMENSJON
10,27 MB
FILNAVN
Nyskapning.pdf
ISBN
6887423348514

BESKRIVELSE

Ønsker du å bli dyktig til å løse problemer og utvikle nye løsninger? Hva kreves i så fall? Og hvordan kan du arbeide mer effektivt og målrettet med nyskapning? Nyskapning og kreativitet blir stadig mer etterspurt i arbeidslivet. Denne bokens utgangspunkt er at kreativitet ikke er en forutbestemt egenskap knyttet til bestemte personer og yrker, men en muskel som kan trenes målrettet opp. I boken lærer du hvordan. En velutprøvd metodikk for nyskapning presenteres. Den består at tre faser: kartlegging, idégenerering og foredling. For hver enkelt fase introduseres en rekke metoder med en praktisk steg-for-steg-beskrivelse og konkrete tips til gjennomføring. Boken har spiralrygg slik at den er mest mulig anvendelig i nyskapningsarbeidet. For å bli dyktig i nyskapning er det lurt å bli fortrolig med et spekter av ulike kreative metoder. Det øker sannsynligheten for at vi kommer opp med gode løsninger. Metodikken i boken kan brukes til å løse utfordringer knyttet til alt fra samhandling, organisasjonsstruktur, teknologi eller et ønske om å utvikle nye forretningskonsepter. Boken egner seg for: organisasjoner som vil arbeide systematisk med nyskapning prosjektledere i organisasjoner som vil lede kreativt arbeid arbeidstakere som lever av å være kreative, og trenger påfyll av nye metoder studenter og elever som vil lære seg kreative metoder lærere i skolen som vil bruke kreative metoder i undervisningen Les kronikk av forfatteren om Nyskapning i Dagens Næringsliv.

Ledere og ansatte på Apple Distinguished Schools og nærmiljøet har en klar visjon for hvordan de teknologirike miljøene kan støtte læringsmål. Skoleledere har fått på plass elementer som sikrer videre nyskapning, blant annet kultur, team, kapasitet, nærmiljø, finansiering og mål. Nyskapning og kreativitet blir stadig mer etterspurt i arbeidslivet.

mars 2019 ble det iverksatt utredning av Innovasjonsstruktur, innovasjonssenter og samarbeidspartneres plass på campus (pdf).. Dette vedtaket var en del av utredningene relatert til samlet campus og er basert på rapporter og forslagene til plassering av fagmiljøer som Utvalg for faglig ... Definisjon av nyskapning i Online Dictionary.

RELATERTE BØKER